2017-10-10 07:51:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Gyorsan hoz jó döntéseket

Napi horoszkóp október 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap és a Merkúr szemben áll önnel. Most elsősorban a munkájával kellene foglalkoznia. Ne hagyja a figyelmét elkalandozni, összpontosítson a feladataira. Nézze át a naptárát, nehogy elfelejtsen egy évfordulót vagy egy névnapot!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Bolygóhalmozódás van az ön munkáját jelző sorsterületen. Minden apró részletet személyesen kellene ellenőriznie. Ha elhanyagolja, és nem vállalja a felelősséget, komoly következményekkel kell számolnia.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Nap és a Merkúr jó fényszögben áll az ön jegyével. Gyorsan hoz jó döntéseket, de ma erre szükség is lesz - a mai napon több hirtelen kialakult, akut problémát kell megoldania. Muszáj, hogy a sarkára álljon!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold jó fényszögben van a Nappal és a Merkúrral. Ma nagyon komoly eredményeket fog elérni. A szülei, vagy a családja méltán büszkék lehetnek önre. Saját erejéből kevés ember tud ennyit teljesíteni. Csak így tovább!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Nap együtt áll a Merkúrral és jó fényszögben van a Holddal. Ne is áldozza az idejét olyan emberekre, akiket nem lehet meggyőzni. Ha az illetőnek „mindig igaza van”, hagyjon rá mindent. Este pihenjen minél többet.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Mars és a Vénusz együtt áll a Szűz jegyében, de kellemetlen fényszögben van a Szaturnusszal. llyenkor mondjuk azt, hogy kap az ember hideget is és meleget is. Lehet, hogy elengedik önt a főnökei szabadságra, és ez igazán feldobja majd a hangulatát.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Plútó támadja a Mérleg jegyét, és ez nagyon türelmetlenné teheti önt. Kerülje a veszekedést, lassan, de kitartóan haladjon a saját maga által kijelölt úton.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Mindkét uralkodó bolygója kellemetlen fényszögekben áll. Most kikérheti a részét a kihívást jelentő feladatokból. Inspirálóan fog önre hatni a kihívás, a terhelés. A munkáját azért fejezze be időben, és az estéjét töltse szórakozással.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Mars és a Vénusz áll az ön hivatását jelző sorsterületen, kedvezőtlen kapcsolatban van a Nyilas jegyében látható Szaturnusszal. Egyedül ön lehet az oka annak, ha nem úgy mennek a dolgok a munkahelyén, ahogyan gondolta. Legyen óvatos, a ma elkövetett hibák pénzbe fognak kerülni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Bak jegyében álló Plútó kedvezőtlen fényszögben áll a Nappal és a Merkúrral. A saját problémáira kellene a legjobban figyelnie. Sok megoldandó feladatot hoz ön elé az élet. A kollégája is zűrös helyzetbe került, de ebbe ne igazán avatkozzon bele. Hagyja, hogy ő oldja meg a saját gondját.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egyetlen bolygó sem küld kellemetlen fényszöget a Vízöntő jegyéhez, ezért ön sem panaszkodhat, kiváló hangulatban telik el ez a nap. Ám ha mégis felbosszantaná valaki, azt ne olyanon torolja meg, aki nem tehet semmiről..

Halak: II. 19. - III. 20.
Próbáljon meg minél jobban körvonalazható célokat kitűzni maga elé. Ne tegye túl magasra, de túl alacsonyra sem azt a bizonyos lécet… Az ön párkapcsolatokat jelző sorsterületén áll a két szerelmi bolygó, a Vénusz és a Mars, de kedvezőtlen fényszögben. Így nem árt az óvatosság szívügyekben!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: